ФЕОДОРОВСКАЯ. ИВЕРСКАЯ МОНРЕАЛЬСКАЯ. КАЗАНСКАЯ.

МОЛЕБЕН

БОЖИЕЙ МАТЕРИ В

ТРИЕХ ЛИКАХ

20181124_134206

О ПОКОРЕНИИ ИНОПЛЕМЕННИКОВ

И ПОБЕДЕ НАРОДА БОЖЬЕГО

ПСАЛОМ ДАВИДА 107

 

Гото́во се́рдце мое́, Бо́же, гото́во се́рдце мое́: воспою́ и пою́ во сла́ве мое́й!

Воста́ни сла́ва моя́, воста́ни псалти́рю и гу́сли, воста́ну ра́но. Испове́мся Тебе́ в лю́дех, Го́споди, пою́ Тебе́ во язы́цех. Яко ве́лия верху́ небе́с ми́лость Твоя́ и до о́блак и́стина Твоя́. Вознеси́ся на Небеса́, Бо́же, и пo всей земли́ сла́ва Твоя́, я́ко да изба́вятся возлю́бленнии Твои́: спаси́ десни́цею Твое́ю и услы́ши мя. Бог возглаго́ла во святе́м Свое́м: вознесу́ся и разделю́ Сики́му, и удо́ль селе́ний разме́рю. Мой есть Галаа́д и Мой есть Манасси́й, и Ефре́м заступле́ние главы́ Моея́, Иу́да царь Мой. Моа́в коно́б упова́ния Моего́ на Идуме́ю наложу́ сапо́г Мой: Мне иноплеме́нницы покори́шася. Кто введе́т мя во град огражде́ния? Или́ кто наста́вит мя до Идуме́и? Не Ты ли, Бо́же, отри́нувый нас? И не изы́деши, Бо́же, в си́лах на́ших? Даждь нам по́мощь от ско́рби, и су́етно спасе́ние челове́ческо. О Бозе сотвори́м си́лу, и Той уничижи́т враги́ на́ша.

 

МОЛИТВА

СВЯТОМУ ЦАРЮ ИСКУПИТЕЛЮ

thumbnail(1)

О ЗАЩИТЕ ВЕРНЫХ

И СПАСЕНИИ ОТЕЧЕСТВА

О святый великий Царю Искупитель России Николае!

 

Вонми гласу моления нашего и вознеси ко Престолу всевидящаго Господа стенания и воздыхания Народа Русскаго, некогда Богоизбраннаго и благословеннаго, ныне же падшаго и от Бога отступившаго. Разреши клятвопреступление, доселе тяготеющее над нами. Тяжко бо согрешихом: отступише от Царя Небеснаго, оставльше веру Православную на попрание нечестивых, преступльше клятву соборную и не возбранивше убиению Твоему, Семьи Твоея, верных слуг Твоих и всех Новомучеников Российских.


Не бо послушахом повеления Господня: Не прикасайтеся помазанным Моим, паки же Давиду глаголющу: Иже прострет руку на Помазанника Господня, не Господь ли поразит его? И се ныне достойная по делом нашим приемлем, тяготеет бо даже до дне сего на нас грех Святыя крови Помазанника Божия пролития. Доныне оскверняются святыни наши, блуд и беззаконие не оскудевают от нас, чада наши преданы на поругание, закалание и смерть лютую на чужбине. Вопиет к небу кровь невинная, на всякий час в Земле Русской проливаемая.

 

Но виждь, Святый Искупителю наш, слезы и сокрушение сердец наших, каемся бо, якоже некогда киевляне пред князем Игорем, ими умученным; якоже владимирцы пред князем Андреем , ими убиенным, якоже новгородцы пред князем Всеволодом, ими оклеветанным и изгнанным, и просим: умоли Господа, да не отвратится нас до конца и не лишит Народ Русский великаго избранничества Своего, но да подаст нам разум спасения, во еже восстати нам из глубины падения сего.


Имаши бо, Святый Царю Николае, дерзновение велие, Ты бо кровь Свою пролиял еси за Народ Свой, и душу положил еси не токмо за други, но и за враги своя. Сего ради предстоиши ныне в Невечернем Свете Царю Славы, яко верный слуга Его. Буди нам ходатай, заступник и охранитель, не остави нас на попрание нечестивых! Даруй нам силы на покаяние, и Правосудие Божие приклони на милосердие!

 

Да не погубит нас до конца Господь, но да вся простит и милостивно помилует, и спасёт Землю Русскую и Народ ея. Да избавит же Отечество наше от постигших бед и напастей, возродит веру и благочестие, восставит пример Царей Православных, еже милостивно и право, во страхе и во славу Божию, избранникам Его управляти Россией. И да прославят люди Русские по всей вселенней всехвальное имя Господне и верно послужат Ему до скончания века, воспевая славу Отцу и Сыну и Святому Духу ныне, присно и во веки веков. Аминь.

 

Храм Казанской Иконы Богородицы в Коломенском, Москва.

Домовая церковь Романовых (1670).

Именно злесь находится Державная Икона Богородицы, явленная 2/15 марта 1917 г.

 

Здесь сегодня Русский Царский Престол.

Фото Эрнста Асланяна. 22.05.2021 г.

 

г. Москва, Южный административный округ (ЮАО), Нагатинский затон. Церковь Казанской иконы Божией Матери в Коломенском, фотография. фасады

 

Радуйся, Царица Небесная,

Пресвятая Богородице,

Царского Престола на Земли

Местоблюстительнице!

 

 

 

LUCH 2021