МОЛИТВА О КОНЦЕ ИНОСЛАВНОГО ИГА,

даровании Национального Правительства и о Крещение народов Земли

 

 

 

Пресвятыя Троицы Всечестное Похваление,

Православной веры пресветло Торжество,

Невесто Руси Краснейшая,

Богу, Отечеству и Супругу, Благоверному Великому Князю Сергию,

до страданий и смерти верная

Великая Елисавето Российская,

 

Услыши моление наша, к тебе прибегающих и помощи Твоея чающе; нету бо и птицы малыя, коей Творец не украси и не напитай, мы же Твоею и Супруга Твоего, всего славного Рода Романовых, Царственною Кровию на Кресте омыта и искупленна, пение от сердца ныне сотворяем, надежду непреложну имущи, яко во испытании земном душу за род Христианский матерински полагала еси, услышаны будем и во Царствии радосте Твоея о Христе Иисусе, иде же вси Новомученики пред лице Всесвятыя Троицы честно торжествуют.

 

Моли Царя Небеснаго, Зиждителя Града Утешения, Иерусалима Новаго, дар веры нам даровати, Наследие Отцов свято сохранити и плод достойный сотворити. Да исполнится Земля светом трисолнечным и процвете яко Саде Гефсиманский; да отыде от нас, молитвами Твоима, враг рода человеческаго и да ниспошлет Вседержитель миру умирение, в Духе человеков восстание и преображение, труды во благо всих обильна и коемуждо полезная и благая на потребу его.

 

Да подаст Всемилостивый Господи Народу прощение и дарует нам добраго правителя вернаго сына России, мир и благоденствие, согласие и единение, во всем благое устроение; Церкве Православной, во славе Зарубежней, владычество. Да просветятся вси концы Земли Святым Крещением, назидаются народы Руси во Истине Правошествием. Да исполнится упование избранных о крове и спасении стада малого, дети наши да возрастут в Духе и станут святыми мужами и святыми женами, и да не оставит Любы Божия, Главизно сих священна, мира сего во веки. Аминь.

 

 

 

 

 

 LUCH 2017