МОЛИТВА О КОНЦЕ ИНОСЛАВНОГО ИГА,

даровании Народу достойного президента, верного сына России,

Национального Правительства

и о Святом Крещении Народов Земли

 

 

Пресвятыя Троицы Всечестное Похваление,

Православной веры Пресветлое Торжество,

Невесто Руси Краснейшая,

Богу, Отечеству и Супругу, Благоверному Великому Князю Сергию,

до страданий и смерти верная

ВЕЛИКАЯ ЕЛИЗАВЕТО РОССИЙСКАЯ,

 

Услыши моление наша, к Тебе прибегающих и помощи Твоея чающе; нету бо и птицы малыя, коей Творец не украси и не напитай, мы же Твоею, Супруга Твоего и всего славного Рода Романовых, Царственною Кровию на Кресте омыта и искупленна, пение от сердца сотворяем, надежду непреложну имущи, яко во испытании земном душу за Народ Русский и весь род Христианский матерински полагала еси, услышаны будем и во Царствии радосте Твоея о Христе Иисусе, иде же вси Новомученики пред лице Всесвятыя Троицы честно торжествуют.

 

Умоли Царя Небеснаго, Зиждителя Града Утешения, Иерусалима Новаго, дар веры нам даровати, Наследие Отцов свято сохранити и плод достойный Христу Спасителю сотворити. Да не будет великая Святая Царственная Жертва века двадцатого напрасна, да процвете Земля, яко Саде Гефсиманский, Подвигом верных. Да отыде от нас, молитвами Твоима, враг рода человеческаго и да ниспошлет Вседержитель миру умирение, человеков преображение, труды во благо всих обильна и коемуждо полезная и благая на потребу его.

 

Да подаст Всемилостивый Господи Народу нашему прощение и дарует нам добраго правителя вернаго сына России, и с ним мир и благоденствие, согласие и единение, во всем благое устроение; Церкве Православной восстание и во славе Зарубежней владычество. Да просветятся вси концы Земли Святым Крещением и назидаются народы Руси во Истине Правошествием. Да исполнится упование избранных о крове и спасении стада малого, дети наши да возрастут в Духе и станут святыми мужами и святыми женами! Да не оставит Любы Божия, Главизно сих священна, мира сего во веки. Аминь.

 

Elizabeth Feodorovna of Russia | Елизавета Фёдоро

Лилия Небесного Иерусалима.

 

 

 LUCH 2017